Moyes geeft Van der Meyde laatste waarschuwing

14 augustus 2006, 11:39

Andy van der Meyde heeft zijn krediet bij Everton-manager David Moyes bijna verspeeld. De aanvaller, die vorige week opgenomen werd in het ziekenhuis na een uit de hand gelopen bezoek aan het nachtleven van Liverpool, heeft van zijn trainer een laatste waarschuwing gehad. "De volgende keer is het einde verhaal", aldus Moyes.

Moyes spreekt, op de website van Everton, duidelijke taal. "Iemand die bij ons een contract tekent, moet zich gedragen volgens de regels van de club. We verwachten dat iedereen zich als een professional opstelt. Natuurlijk mogen onze spelers in hun vrije tijd leuke dingen doen, maar het mag niet te gek worden. Als Andy zich niet aan onze regels kan houden, dan moeten we helaas afscheid van hem nemen. Ik heb hem nu een laatste kans gegeven."

Moyes verwacht niet dat het zo ver zal komen. De manager denkt dat Van der Meyde zich, na zijn uitglijder vorige week, goed zal herstellen. "Het is een goede jongen, hij is vastbesloten om zich te bewijzen. Ik wil die strijdlust terugzien op het veld. Hij heeft enorm veel talent, dus ik ben er van overtuigd dat hij van grote waarde kan zijn voor Everton."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen