Geruchten Gakpo de kop ingedrukt; afwezig door kleine blessure

16 juli 2022, 20:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cody Gakpo ontbrak zaterdagavond tijdens de oefenwedstrijd tussen PSV en Villarreal vanwege een lichte blessure. Toen duidelijk werd dat de aanvaller niet van de partij was tegen de Spanjaarden, werd op sociale media meteen gedacht aan transfer. Dat is dus niet de reden van zijn absentie.

Op Twitter laten clubwatchers Rik Elfrink (Eindhovens Dagblad) en Marco Timmer (Voetbal International) weten dat Gakpo een lichte blessure heeft. Daarom kon Ruud van Nistelrooij in de eerste oefenwedstrijd in het Philips Stadion niet beschikken over zijn sterkhouder. Ook aanwinst Guus Til was vanwege een kleine blessure niet van de partij tegen de Spanjaarden.

Het zou goed kunnen dat men Gakpo en Til komende week alsnog aan het werk gaat zien in eigen huis. PSV speelt aanstaande dinsdag (20.00 uur) namelijk tegen stadgenoot FC Eindhoven en treedt zaterdag (18.00 uur) vervolgens aan tegen Real Betis. Dat is ook meteen de laatste wedstrijd van de voorbereiding. Op zaterdag 30 juli speelt PSV tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal.

Gakpo genoemd in de Premier League

Het is natuurlijk geen geheim dat Gakpo er goed op staat in de Premier League. De 23-jarige Eindhovenaren heeft nog een contract tot medio 2025, maar verschillende clubs houden hem in de gaten. De interesse van Arsenal en Leeds United leek concreet, al is het op dit moment rustig. Gakpo heeft altijd aangegeven nog geen beslissing te hebben genomen over zijn toekomst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen