Standard wil Léonard behouden

14 augustus 2006, 11:52

Philippe Léonard is naar eigen zeggen dicht bij een overstap naar Feyenoord, maar voorlopig lijkt de toekomst van de Belg gewoon bij Standard Luik te liggen. De linksback staat nog altijd onder contract bij de Belgische topploeg en trainer Johan Boskamp (foto) heeft er bij de clubleiding op aangedrongen om de verdediger te behouden.

Standard, de nummer twee van vorig seizoen, kent een dramatische start van het nieuwe seizoen. De ploeg verloor haar eerste twee wedstrijden en dreigt bovendien naast plaatsing voor de Champions League te grijpen. Met name defensief laat de ploeg nogal wat gaten vallen, waardoor Boskamp nu plotseling toch weer een beroep op Léonard wil doen. 

Of Feyenoord wakker ligt van deze ontwikkelingen, valt te betwijfelen. Hoewel Léonard zelf continu claimt dat hij volop in gesprek is met de Kuipbewoners, ontkent men in Rotterdam dat de Belg op het verlanglijstje staat. De ploeg lijkt zich nog altijd vooral te richten op Anatoli Tymoschuk, een middenvelder van Shakhtar Donetsk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen