Slot rekent spoedig op versterkingen bij Feyenoord

16 juli 2022, 22:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord-trainer Arne Slot rekent erop dat er volgende week versterkingen worden gepresenteerd in Rotterdam-Zuid. De oefenmeester ging voor de tweede keer pijnlijk onderuit in eigen huis in een oefenwedstrijd (0-4), nadat het eerder met 0-7 al misging tegen FC Kopenhagen. Morgen (zondag) zullen er op de open dag nog geen verrassende spelers uit de helikopter stappen.

Dat zei trainer Slot tegenover het Algemeen Dagblad. De supporters hoeven behalve de reeds gepresenteerde aanwinsten geen versterkingen te verwachten tijdens de open dag, maar daar moet (begin) volgende week verandering in komen. "Ik hoop dat we de komende week wel wat nieuwe spelers kunnen verwelkomen. Dan weet ik zeker dat we ons beter kunnen presenteren dan we vandaag hebben gedaan", reageerde Slot.

De Rotterdammers zijn bezig met een nog onbekende sterke spits, maar ook FC Utrecht-controleur Quinten Timber en verdediger Dávid Hancko staan hoog op het lijstje van de Rottedammers. Slot erkende dat er na de nederlaag zaterdag nog het nodige moet gebeuren, niet alleen qua fitheid. "Wij proberen ook wel te lopen en in de duels te komen, maar onze tegenstanders zijn vaak veel scherper en fanatieker. Daarin zie ik een groot verschil met mijn ploeg. Dat is ook een kwestie van mentaliteit."

Lees ookDilrosun debuteert bij Feyenoord

Javairo Dilrosun werd al wel binnengehaald en de buitenspeler was een van de weinige lichtpuntjes zaterdag, vond ook de coach. "Hij kan op snelheid van richting veranderen en dingen forceren", vond Slot. Jean-Paul Boëtius trainde de afgelopen week weliswaar mee en kreeg in de vriendschappelijke wedstrijd ook nog een half uur speeltijd, maar zal in principe geen contract tekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Keep my fingers crossed

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen