Van Nistelrooy looft talenten en hoopt op duo Sangaré-Gakpo

17 juli 2022, 11:12

PSV verloor zaterdag in het Philips Stadion met 1-2 van Villarreal. Ondanks de nederlaag was trainer Ruud van Nistelrooy te spreken over het duel. Hij heeft namelijk kunnen zien hoe zijn ploeg het doet tegen een ploeg die afgelopen seizoen nog de halve finale van de Champions League haalde.

"We zijn veel wijzer geworden. Dit is precies de tegenstander die je nu graag wilt treffen. Dit is een ploeg van Champions League-niveau. Dan worden dingen blootgelegd en gaan gelukkig ook veel dingen goed. Ik ben tevreden met de progressie die we geboekt hebben", vertelt de oefenmeester, die zijn ploeg afgelopen week met 4-0 zag verliezen bij Arminia Bielefeld.

Van Nistelrooy zag twee talenten een goede indruk achterlaten. "Dennis Vos en Shurandy Sambo hebben het fantastisch gedaan, maar we kunnen niet verwachten dat deze jongens dit seizoen een hele grote rol gaan spelen in PSV 1. Hopelijk komen Mauro, Ramalho en Phillipp Mwene snel terug. Mauro en Ramalho zijn nog individueel bezig, dus dat duurt nog even", aldus de trainer, die spoedig Jarrad Branthwaite mag verwelkomen. Everton en PSV zijn zo goed als rond over een huurdeal.

Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo

Mogelijk is dat de laatste versterking van de Eindhovenaren. De clubleiding probeert nu vooral de spelers bij elkaar te houden. Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré zouden bij meerdere clubs op de radar staan, maar de trainer heeft er vertrouwen in dat het duo blijft. "Zo lang ze er zijn en zonder tegenbericht ga ik er vanuit dat ze blijven", vertelt hij bij ESPN. "Ik heb nog niks gehoord. Ook niets over verlengen of weggaan. Elke dag dat ze er zijn, bouwen we verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen