'Matthijs de Ligt bereikt persoonlijk akkoord met Bayern München'

17 juli 2022, 20:25

Bayern München heeft een volledig akkoord bereikt met Matthijs de Ligt over een vijfjarig contract. De 22-jarige verdediger is het eens met de aanbieding van de Duitse topclub, waar hij komend seizoen zijn loopbaan hoopt te vervolgen. Daarvoor werkt Bayern echter nog aan een akkoord met Juventus.

Dat meldt Fabrizio Romano. Een akkoord tussen beide clubs nadert, waardoor De Ligt zich bijna speler van de Duitse landskampioen mag noemen. De verdediger moet voor een miljoenenbedrag naar de topclub verkassen. Juventus verlangt een transfersom van tussen de 70 en 75 miljoen euro. In die deal zijn al eventuele bonussen in verwerkt.

Dat zou echter betekenen dat Juventus verlies incasseert op de transfer van De Ligt, die drie jaar geleden voor 85 miljoen euro werd overgenomen van Ajax. Na een moeizame beginperiode groeide De Ligt uit tot vaste waarde in het hart van de Turijnse defensie. Bayern München ziet de verdediger als de ideale leider van de defensie voor de komende jaren.

Het vertrek van Robert Lewandowski naar FC Barcelona heeft de komst van De Ligt mogelijk gemaakt. De Poolse spits verkaste voor circa vijftig miljoen euro naar Camp Nou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

1pietgerrist
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En nu nog Frenkie de Jong.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen