'Jean-Paul Boëtius staat open voor terugkeer bij Feyenoord'

17 juli 2022, 21:17

Jean Paul Boëtius staat open voor onderhandelingen met Feyenoord over een terugkeer. De 28-jarige middenvelder houdt vooralsnog vrijblijvend zijn conditie op peil bij zijn oude werkgever, maar staat niet onwelwillend tegenover een hernieuwde samenwerking.

De middenvelder is momenteel transfervrij na zijn vertrek bij FSV Mainz. In gesprek met RTV Rijnmond gaf Boëtius eerder aan dat zijn droom is om in de Premier League te gaan spelen. Vooralsnog is er echter geen nieuws bekend over Engelse interesse in de diensten van Boëtius. Volgens De Telegraaf overweegt Boëtius mede daarom opnieuw bij Feyenoord aan de slag te gaan.

Bij die club speelde hij al verdeeld over twee periodes. Boëtius maakte op jonge leeftijd zijn debuut namens Feyenoord tegen Ajax, waarin hij direct trefzeker was, en maakte zijn debuut als international van het Nederlands elftal. Na uitstapjes naar FC Basel en KRC Genk keerde hij in 2018 terug in Rotterdam. Na een conflict met coach Giovanni van Bronckhorst werd zijn contract een jaar later ontbonden.

Boëtius traint momenteel mee met Feyenoord, in afwachting van een nieuw avontuur. Coach Arne Slot gaf aan dat ook Feyenoord daarvan profiteert. Dankzij zijn aanwezigheid gaat namelijk ook het niveau op trainingen omhoog, zo gaf de oefenmeester aan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen