'Bedreigingen en intimidaties aan adres Mohamed Ihattaren'

17 juli 2022, 22:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Ihattaren slaat het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk over vanwege bedreigingen aan zijn adres. De twintigjarige middenvelder krijgt van de club de tijd en rust om 'een aantal zaken in de privésfeer te regelen', zo schrijft De Telegraaf. De Amsterdamse topclub doet alles om het toptalent te helpen met de problemen in zijn privéleven.

Nadat Ajax bekendmaakte dat Ihattaren vanwege fitheid niet meereist voor het trainingskamp in Oostenrijk, werd op social media gesuggereerd dat de middenvelder te maken heeft met een terugval. Er blijkt echter geen sprake van een gebrek aan discipline, zo verzekert de krant. De bedreigingen aan zijn adres komen overigens niet uit de hoek van voetbalsupporters. Het is niet duidelijk waar de bedreigingen mee te maken hebben.

De Telegraaf meldt dat nieuws op basis van meerdere bronnen binnen Ajax. De situatie is een flinke domper voor de linkspoot, die de laatste weken juist veel indruk maakte in de voorbereiding van de Amsterdammers. Ihattaren oogde topfit en drukte met zijn spel diverse malen zijn stempel bij Ajax, dat hem tot het einde van het seizoen huurt van Juventus.

Ihattaren brak op jonge leeftijd door bij PSV, maar vertrok uiteindelijk na een ruzie met coach Roger Schmidt. In Italië ging het helemaal mis met de jonge middenvelder. Een terugkeer naar Nederland bracht hem echter weer op het rechte pad.

Lees ook: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/404684/ajax-met-29-spelers-op-trainingskamp-ihattaren-ontbreekt/,_blank,Ajax met 29 spelers op trainingskamp: Ihattaren ontbreekt

[]instagram,CfZLcwzMIFo]

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TZuiden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een kut instelling zal er wel mee te maken hebben. Veel plezier ermee Ajax dit ventje past perfect bij jullie club.

Nietgefactcheckt
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hoppa

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zou triest zijn als het zo is.. komt i weer in vorm zijn er een paar mongolen die hem bedreigen. Die jongen heeft ook weinig geluk in het leven.

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij is linksbenig......

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen