Portugezen worden gek: auto Ronaldo gesignaleerd bij Sporting?

17 juli 2022, 23:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Portugal is in de ban van een mogelijke terugkeer van Cristiano Ronaldo. De 37-jarige Portugees heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Manchester United, maar ziet de laatste dagen steeds meer topclubs afhaken in de strijd om zijn handtekening. Intussen zou de auto van Ronaldo zijn gezien bij het stadion van de Portugese topclub.

Op Twitter circuleert een foto van de Rolls Royce van de aanvaller, die in de parkeergarage van het Sporting-stadion zou zijn geparkeerd. Volgens het Portugese SPORTTV wordt daar momenteel druk onderhandeld over een overstap van de aanvaller. Sporting CP, de club van Jeremiah St. Juste, zou de steraanvaller graag willen huren van de Engelsen.

Ronaldo zou willen vertrekken uit Manchester omdat de topclub komend seizoen niet actief is in de Champions League. Dat is bij Sporting wél het geval. Ronaldo stond naar verluidt open voor een overstap naar clubs als Chelsea, Paris Saint-Germain en Bayern München, maar die clubs lieten afgelopen week weten niets te zien in de komst van de aanvaller.

CR7 maakte in 2002 zijn debuut namens Sporting CP, waar hij al op jonge leeftijd een miljoenentransfer naar Manchester United verdiende. Via de Engelsen belandde hij bij Real Madrid, waar hij uitgroeide tot een van de beste spelers ooit. Na een uitstapje naar Juventus speelt hij sinds 2021 weer voor Manchester United, waar Erik ten Hag komend seizoen over hem hoopt te beschikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen