Ronaldo zet zelf streep door hysterische speculaties: "Fake"

18 juli 2022, 07:52

Cristiano Ronaldo heeft een einde gemaakt aan enkele kortstondige speculaties over zijn toekomst. Portugese media wisten zondagavond zeker dat de auto van de Portugees was gesignaleerd in de parkeergarage van het Sporting CP-stadion, maar daar is volgens de aanvaller zelf niets van waar.

'Fake', zo reageert Ronaldo via Instagram op de berichtgeving van SPORTTV. Dat medium pakte zondagavond uit met een foto van de Rolls Royce in Lissabon, waar Ronaldo aan het onderhandelen zou zijn over een verhuurperiode aan zijn oude liefde. Ronaldo ontbrak tijdens de oefentrip van Manchester United vanwege privé-omstandigheden, maar is dus naar eigen zeggen niet op weg naar Portugal.

Grote vraag blijft daardoor waar de toekomst van de legendarische nummer zeven ligt. Vanwege het gebrek aan Champions League-voetbal bij Manchester United wil hij deze zomer op zoek naar een nieuwe werkgever. Bayern München, Chelsea en Paris Saint-Germain lieten echter al weten dat zij geen oren hebben naar de komst van de superster.

Ronaldo zelf wees een zeer lucratieve aanbieding uit Saoedi-Arabië af. Intussen hoopt Erik ten Hag vurig dat hij nog een jaar bij Manchester United blijft.

Lees ook: Portugezen worden gek: auto Ronaldo gesignaleerd bij Sporting?

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen