'Barça wil na Lewandowski doorpakken en meldt zich bij Chelsea'

18 juli 2022, 10:55

FC Barcelona heeft met Raphina en Robert Lewandowski in de afgelopen week twee absolute versterkingen binnengehaald. De Catalanen, die eerder al Franck Kessié en Andreas Christensen presenteerden, zijn echter nog niet klaar op de transfermarkt. César Azpilicueta moet de Spaanse club komen versterken.

Dat FC Barcelona interesse heeft in de verdediger van Chelsea is al een tijdje bekend, maar Mundo Deportivo meldt dat Barça nu écht vaart wilt maken. De Catalanen hopen de Spaanse rechtsachter voor een bescheiden bedrag te kunnen losweken. De club heeft drie miljoen euro over voor Azpilicueta, die inmiddels al veertig interlands voor de nationale ploeg van Spanje achter de rug heeft.

Chelsea zou naar verluidt mee willen werken aan een vertrek van de 32-jarige verdediger, maar wil wel eerst een opvolger gepresenteerd hebben. Die is er voorlopig nog niet op Stamford Bridge, waardoor FC Barcelona momenteel ook nog wat geduld zal moeten hebben.

Azpilicueta is overigens niet de enige speler die op het verlanglijstje staat van de Catalanen, want ook linkervleugelverdediger Marcos Alonso staat op de shortlist van FC Barcelona. Het is echter maar de vraag of Chelsea de twee Spaanse verdedigers wil laten vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen