Dubbele opsteker voor Ajax uit ziekenboeg: duo keert terug

18 juli 2022, 11:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax heeft Remko Pasveer en Antony weer verwelkomd op het trainingsveld. Het duo miste de ontknoping van het afgelopen Eredivisie-seizoen vanwege blessureleed, maar staat tijdens het trainingskamp in Oostenrijk weer op het veld. Het is niet duidelijk wanneer de twee weer volledig inzetbaar zijn.

Pasveer ontbrak tijdens de laatste fase van het seizoen vanwege een blessure aan zijn hand. De ervaren doelman moest daardoor maandenlang toekijken, maar traint in Oostenrijk weer volledig mee met de groep. Afgelopen oefenwedstrijden werd het Amsterdamse doel nog verdedigd door Jay Gorter. De terugkeer van Pasveer is een flinke opsteker, vooral omdat Maarten Stekelenburg niet is meegereisd vanwege fysiek malheur.

Ook Antony staat weer op het veld, al doet de Braziliaanse buitenspeler nog niet aan alle oefeningen mee. De aanvaller, die naar verluidt wordt begeerd door diverse clubs uit het buitenland, kampte de afgelopen maanden met een enkelblessure. In de oefencampagne wordt de voorhoede vanwege zijn afwezigheid gevormd door Steven Bergwijn, Dusan Tadic en Steven Berghuis.

Mohamed Ihattaren is niet meegereisd naar Oostenrijk, zo werd zondag bekend. De club hield het op een kwestie van fitheid, maar volgens De Telegraaf heeft de middenvelder last van bedreigingen en intimidaties.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou toch maar uit gaan kijken naar een andere keeper, dit gaat ons opbreken in de toekomst met die twee bejaarden met rolator, geen risico nemen Ajax

HoseiShahriari16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Although Pasveer has a long injury history, he is a reliable goalkeeper. He will be the first in the goal. Gorter is also talented and should be given a chance to him . I don't think there is a need to buy another goalkeeper.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is die bejaarde weer terug uit het verzorgingscentrum 😂😂.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen