AZ en Twente kennen volgende hordes in jacht op Conference League

18 juli 2022, 14:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Twente neemt het in de derde voorronde van de Conference League op tegen Racing FC Union Luxemburg of FK Cukaricki. De Enschedese formatie, die afgelopen seizoen als nummer vier eindigde en daardoor na jaren weer eens mag deelnemen aan Europa, hoopt zich via het tweeluik te plaatsen voor de laatste voorronde van het toernooi waarin Feyenoord afgelopen seizoen de finale bereikte.

Cukaricki eindigde afgelopen seizoen op de derde plaats van de Servische competitie. In de jacht op Europese deelneming moeten de Serviërs eerst Racing FC Union Luxemburg zien te verslaan. Die club werd afgelopen seizoen zevende in de Luxemburgse competitie.

AZ begint komende donderdag aan het tweeluik met FK Tuzla City. Als de Alkmaarders de club uit Bosnië en Herzegovina weten te verslaan, wacht een affiche tegen Dundee United. Die club eindigde afgelopen seizoen op de vierde plaats in de Schotse competitie en verdiende daarmee een plek in de derde voorronde van de Conference League.

De Alkmaarders eindigden afgelopen seizoen als nummer vijf in de Eredivisie. De Alkmaarders wonnen de play-offs in strijd om Europees voetbal, waardoor het instroomt in de tweede voorronde van de Conference League. Tuzla eindigde afgelopen seizoen als nummer twee in Bosnië en Herzegovina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen