RKC Waalwijk
2 – 1
Sparta

Bij Feyenoord 'overbodige' Hendrix gelinkt aan Twente en Antwerp

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 juli 2022 – De samenwerking tussen Feyenoord en Jorrit Hendrix komt mogelijk tot een vroegtijdig einde. Volgens 1908.nl heeft de van Spartak Moskou gehuurde middenvelder van Arne Slot te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. FC Twente en Antwerp FC zouden Hendrix wel willen inlijven.

Bij Feyenoord 'overbodige' Hendrix gelinkt aan Twente en Antwerp

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hendrix maakte in januari dit jaar de tijdelijke overstap van Spartak Moskou naar Feyenoord. De huurperiode duurt in principe tot het einde van dit seizoen, maar mogelijk gaan de club en speler al eerder uit elkaar. Hendrix zou namelijk niet direct in de plannen van Slot voor het komende seizoen voorkomen.

Bij Twente en Antwerp staat Hendrix naar verluidt hoog op het verlanglijstje. Een zomerse transfer naar een van deze clubs heeft wel nogal wat voeten in de aarde. Hoewel Hendrix op dit moment bij Feyenoord speelt, is Spartak Moskou zijn eigenlijke werkgever. Dat betekent dat er met meerdere partijen overeenstemming moet worden bereikt.

Bovendien wil Hendrix Feyenoord niet verlaten. De voormalig speler van PSV wil, ondanks de mededeling van Slot, voor zijn kans gaan in Rotterdam. Deze week maakt Hendrix geen deel uit van het mini-trainingskamp van Feyenoord in De Lutte. Dat lijkt niet met eventuele transferperikelen te maken te hebben: Hendrix kampt met een lichte blessure.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd