'Feyenoord zet vol in op komst van Santiago Giménez (21)'

18 juli 2022, 19:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Santiago Giménez. De Rotterdammers gaan volgens 1908.nl vol voor de 21-jarige speler van Cruz Azul.

Het is geen geheim dat Feyenoord nog op zoek is naar een spits. De Rotterdammers namen deze zomer afscheid van Cyriel Dessers (teruggekeerd naar KRC Genk), Bryan Linssen (verkocht aan Urawa Red Diamonds), Robert Bozeník (verhuurd aan Boavista) en Naoufal Bannis (verhuurd aan FC Eindhoven). Daar staat tot nu toe slechts de komst van Danilo Pereira tegenover, al zou Javairô Dilrosun ook in de punt van de aanval kunnen spelen.

Giménez moet Arne Slot meer te kiezen geven in de aanval. Feyenoord is concreet in de markt voor de Mexicaanse spits, die Argentijnse roots heeft. De aanvaller beschikt bij Cruz Azul over een contract dat nog één jaar doorloopt en vertegenwoordigt volgens FootballTransfers een waarde van vier miljoen.

Ondanks zijn jonge leeftijd is Giménez een relatief ervaren speler. Namens Cruz Azul speelde de spits 102 officiële wedstrijden. Daarin was hij goed voor twintig doelpunten. In 2021 maakte Giménez zijn debuut in de nationale ploeg van Mexico. Inmiddels staat de teller op zeven interlands en twee doelpunten.

Gnonto

Het is niet bekend wat de ontwikkelingen in De Kuip betekenen voor de interesse van Feyenoord in Wilfried Gnonto. De Rotterdammers zouden enige tijd geleden een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Italiaanse spits, maar FC Zürich verlangt vooralsnog een te hoge transfersom.

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We horen alleen maar namen ,maar daarna is het stil. De media roepen maar wat ,maar weten niks . Ik verwacht dat feyenoord dadelijk gewoon komt met heel andere namen

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Update er is totaal geen bod uitgebracht . Dus wie weet is het weer een hersenspinsel van onze rutger . Sinds we weten wie 1908.nl is ,is hij er in zichzelf gaan geloven. En heeft hij meer fout ,dan goed

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik lees elders nu inmiddels wel ???

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja klopt maar ze zeggen zoveel. Ze zitten qua geruchten boven op Feyenoord,elke dag weer nieuwe namen. Tuurlijk is 95 % gewoon onzin Om ons af te fikken als een speler niet komt . Slot heeft het al een paar keer gezegd hoe het zit . We hebben geld maar moeten verstandig zijn . En soms moet je afwachten dan . Zie trauner ,en onze noorse el ahmadi . De window is nog 6 a 7 weken open . En dat gelul dat je eind juli je selectie klaar moet hebben is onzin. Dat gebeurd bijna alleen bij de echt rijke clubs .

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hoop wel dat ze die hendrix nog kunnen dumpen ........

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Jimenez kan wel ballen zeg. Benieuwd wat die kosten moet. En voor onderhandelingen kan het nooit kwaad om meerdere ijzers in het vuur te hebben.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen