'Feyenoord zet vol in op komst van Santiago Giménez (21)'

18 juli 2022 – Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Santiago Giménez. De Rotterdammers gaan volgens 1908.nl vol voor de 21-jarige speler van Cruz Azul.

'Feyenoord zet vol in op komst van Santiago Giménez (21)'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het is geen geheim dat Feyenoord nog op zoek is naar een spits. De Rotterdammers namen deze zomer afscheid van Cyriel Dessers (teruggekeerd naar KRC Genk), Bryan Linssen (verkocht aan Urawa Red Diamonds), Robert Bozeník (verhuurd aan Boavista) en Naoufal Bannis (verhuurd aan FC Eindhoven). Daar staat tot nu toe slechts de komst van Danilo Pereira tegenover, al zou Javairô Dilrosun ook in de punt van de aanval kunnen spelen.

Giménez moet Arne Slot meer te kiezen geven in de aanval. Feyenoord is concreet in de markt voor de Mexicaanse spits, die Argentijnse roots heeft. De aanvaller beschikt bij Cruz Azul over een contract dat nog één jaar doorloopt en vertegenwoordigt volgens FootballTransfers een waarde van vier miljoen.

Ondanks zijn jonge leeftijd is Giménez een relatief ervaren speler. Namens Cruz Azul speelde de spits 102 officiële wedstrijden. Daarin was hij goed voor twintig doelpunten. In 2021 maakte Giménez zijn debuut in de nationale ploeg van Mexico. Inmiddels staat de teller op zeven interlands en twee doelpunten.

Gnonto
Het is niet bekend wat de ontwikkelingen in De Kuip betekenen voor de interesse van Feyenoord in Wilfried Gnonto. De Rotterdammers zouden enige tijd geleden een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Italiaanse spits, maar FC Zürich verlangt vooralsnog een te hoge transfersom.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd