PSV vermijdt risico's: selfies en handtekening voorlopig uit den boze

18 juli 2022, 23:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV heeft het coronaregime aangescherpt. Rondom de trainingen mogen de spelers voorlopig geen selfies met fans maken. Ook het uitdelen van handtekeningen is de komende tijd uit den boze.

De clubleiding heeft na advies van de medische staf hiertoe besloten. "We willen niet naïef zijn", zo vertelt algemeen directeur Marcel Brands op de website van PSV. "Het aantal coronabesmettingen en dus ook de quarantaines lopen op. We staan aan de vooravond van enkele cruciale weken en willen geen onnodige risico's lopen. We hopen op eenieders begrip voor onze keuze."

Supporters zijn vooralsnog wel welkom op De Herdgang. "Maar waar we kunnen, willen we het risico op besmetting beperken. Dat doen we door deze maatregel, maar ook door intern een aantal zaken weer wat scherper in te richten", gaat Brands verder. "We begrijpen dat onze supporters dichtbij de spelers willen komen en streven er daarom naar wekelijks een open training te organiseren. Tegelijkertijd sluiten we onze ogen niet voor de actuele coronasituatie. Het is in niemands belang als we spelers of stafleden moeten missen vanwege een te voorkomen besmetting."

Programma PSV

Het seizoen gaat voor PSV op zaterdag 30 juli echt van start. Dan nemen de Eindhovenaren het op tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Een paar dagen later staat de eerste ontmoeting met AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League op het programma. De return wordt een week later gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen