Dramatisch nieuws Haller overschaduwt rustige voetbalavond

19 juli 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 18 juli.

Tumor in teelbal ontdekt bij Haller: "Een schok voor ons allemaal"

Er is bij Sébastien Haller een tumor in een van zijn teelballen ontdekt, zo maakt zijn werkgever Borussia Dortmund maandagavond bekend. De van Ajax overgekomen spits werd eerder op de dag onwel na een training, waarna nader onderzoek het slechte nieuws uitwees.

Frankrijk waarschuwt Oranje met beproefd recept, maar wint niet

Frankrijk heeft maandagavond de groepsfase van het EK voor vrouwen met een gelijkspel afgesloten. Een razendsnel doelpunt was voor de volgende tegenstander van de Oranje Leeuwinnen onvoldoende voor een zege tegen IJsland (1-1). België won met 0-1 van Italië en plaatste zich zo als laatste land voor de laatste acht van het toernooi.

Ten Hag herhaalt standpunt en onthult optie in contract Ronaldo

Een vertrek van Cristiano Ronaldo bij Manchester United is onbespreekbaar voor Erik ten Hag. De Nederlandse trainer heeft er geen boodschap aan dat de 37-jarige aanvaller een vertrekwens zou hebben.

Verdediger met enorme doelpuntendrift vierde aanwinst Vitesse

Ryan Flamingo is de vierde zomeraanwinst van Vitesse. De negentienjarige centrumverdediger komt op huurbasis over van Sassuolo. Als de samenwerking goed bevalt, kan Vitesse hem na dit seizoen definitief inlijven.

'Feyenoord zet vol in op komst van Santiago Giménez (21)'

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Santiago Giménez. De Rotterdammers gaan volgens 1908.nl vol voor de 21-jarige speler van Cruz Azul.

Ryan Babel en twee andere oude bekenden duiken op bij Ajax

Ryan Babel is de komende tijd weer op De Toekomst te bewonderen. Ajax geeft de 35-jarige aanvaller de mogelijkheid om bij Jong Ajax zijn conditie op peil te houden. Babel heeft zich maandag voor het eerst gemeld bij de selectie van trainer John Heitinga.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen