Feyenoord krijgt slecht nieuws uit Tsjechië over begeerde back

19 juli 2022, 14:33   Bijgewerkt: 19 juli 2022, 14:41

Feyenoord lijkt zich niet te gaan versterken met David Hancko. De Sloveense linksback stond hoog op de verlanglijst van de Rotterdammers in de zoektocht naar een vervanger van Tyrell Malacia, maar lijkt verder te moeten zoeken aangezien het verschil tussen de vraagprijs en het bod veel te fors is.

Dat bevestigt oud-topmiddenvelder en huidig sportief directeur van Sparta Praag Tomas Rosicky op een persconferentie, geciteerd door iDNS. "Onze en hun ideeën over de prijs zijn heel verschillend", vertelde Rosicky. "Ik kan bevestigen dat er interesse is in hem. Maar we willen niet dat een van de sleutelfiguren vertrekt. We weten ook hoe voetbal werkt. Hoe dan ook, de ideeën van beide clubs verschillen momenteel aanzienlijk."

Feyenoord heeft momenteel geen linksback ter beschikking. Tijdens de oefencampagne trad Jorrit Hendrix aan op die positie, maar hij is van origine middenvelder. Bovendien heeft Feyenoord hem laten weten dat hij op zoek mag naar een andere werkgever. Feyenoord huurt hem van Spartak Moskou, maar denkt niet dat de linkspoot nog in de plannen gaat voorkomen.

Hancko, die 22 interlands speelde voor de nationale ploeg van Slowakije, brak door bij Zilina en verkaste op jonge leeftijd naar Fiorentina. Daar brak de inmiddels 24-jarige verdediger niet door. Sinds 2019 speelt de back voor Sparta Praag, dat hem in 2021 definitief overnam van Fiorentina.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Casplantje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een Sloveense speler die voor het Slowaakse nationale team speelt? David Hancko is uiteraard een Slowaak, niet een Sloveen.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoort allemaal bij het spel, en de speler zelf wil natuurlijk maar al te graag. Alles om de prijs te drukken ....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen