Schreuder over nare situatie Ihattaren: "Er is contact met hem"

19 juli 2022, 19:00

Alfred Schreuder heeft dinsdagavond van zich laten horen naar aanleiding van de afwezigheid van Mohamed Ihattaren. De jongeling ontbreekt deze week op het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk. Ihattaren is na bedreigingen aan zijn adres in Nederland gebleven.

Schreuder werd dinsdag voor de wedstrijd tegen RB Salzburg gevraagd naar zijn pupil. "Ik kan daar niet veel over vertellen. Er is vanuit de club contact met hem, dat is belangrijk. Ik ben bij hem langs geweest, maar dat was kort na het vorige trainingskamp. Toen ben ik bij hem thuis geweest, ik wilde ook zijn moeder leren kennen. Dat vond ik gewoon belangrijk", liet Schreuder weten voor de camera van Ziggo Sport.

De oefenmeester zag Lisandro Martínez deze week naar Manchester United vertrekken. Ajax is druk bezig om snel zelf ook aanwinsten te kunnen presenteren. "We weten dat er spelers bij gaan komen. Dat is natuurlijk belangrijk om onze selectie weer op peil te brengen. Ik weet niet of we die spelers nog in Oostenrijk kunnen verwachten. Klaas-Jan Huntelaar, Gerry Hamstra en Edwin van der Sar zijn druk bezig. Het zou mooi zijn als we er nog een of twee kunnen verwachten."

Het lijkt een kwestie van tijd totdat verdediger Calvin Bassey, spits Brian Brobbey en middenvelder Francisco Conceição neerstrijken in de Johan Cruijff ArenA. Ajax speelt de komende weken ook nog oefenwedstrijden tegen Eintracht Frankfurt en Sjachtar Donetsk. Daarna worden de pijlen gericht op de eerste echte wedstrijd. Op zaterdag 30 juli spelen de Amsterdammers in de ArenA tegen bekerwinnaar PSV.

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo n jongen wil je er niet eens gratis bij hebben. Dat hebben ze ze bij psv natuurlijk ook al lang gezien.

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar slaat deze reactie op? Het gaat over de bedreigingen aan zijn adres wat werklijk nergens op slaat. En hoezo wil je zo'n jongen er niet bij hebben? Meest talentvolle speler toendertijd bij PSV en nog steeds van zeer grote waarde. Je moet alleen weten hoe je met zo iemand met omgaan en begeleiden, op dat gebied hebben ze bij PSV compleet gefaald.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En die bedreigingen zijn uit de lucht komen vallen , die krijgt iedereen wekelijks??. Toen hij nog bij psv was lachten jullie de ballen uit je broek , toen hij probleemkind no1 was.Ja het was psv de begeleiding 😀. Geloof je het zelf?.En nu ligt het aan iedereen behalve die jongen zelf??? Ga toch fietsen koning lotto!.😀

prins60
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

die man gaat het helemaal maken bij ajax heeft tijd nodig en dat had psv niet kijk over een half jaar nog maas eens

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom reageer jij altijd zo zuur met je egoïstische blik op alles in het leven. Overal een mening over hebben zonder even na te denken. Die jongen is toendertijd zijn vader verloren en heeft daarnaast gewoon een andere begeleiding nodig dan de gemiddelde speler. Misschien iets meer aandacht, iemand die hij waardeert, iemand die hem helpt omdat hij dat zelf nou eenmaal niet 1, 2, 3 kan. Iedereen weet dat Schmidt echt nul komma nul verstand heeft van iemand begeleiden. Alles moest op zijn manier en dat botste gewoon met Mo. En dan nu jouw generaliserende en betweterige toontje met 'ja jullie dit, ja jullie dit'. Wat lul je nou? Omdat 3 mensen het op internet roepen, denkt de hele achterban zo? Hou toch eens op en denk na voordat je iets zegt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen