Goed nieuws voor Feyenoord? Gnonto en Zürich verliezen in CL

19 juli 2022, 19:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wilfried Gnonto is er dinsdagavond niet in geslaagd om belangrijk te zijn voor FC Zürich. De aanvaller, die hoog op het verlanglijstje van Feyenoord staat, leed een vervelende nederlaag in de tweede voorronde van de Champions League. Op bezoek bij Qarabag FK werd met 3-2 verloren.

Gnonto begon in de basis bij Zürich, dat vervolgens aan de thee kon met een 2-0 achterstand. Na zeventien minuten spelen opende Kady Iuri Borges Malinowski de score namens Qarabag en daar bleef het niet bij voor de gastheer. Ibrahima Wadji was in de eerste helft ook trefzeker en hielp zijn werkgever op die manier aan een confortabele 2-0 voorsprong bij de rust.

Zürich knokte zich in het tweede bedrijf terug en kwam via Lindrit Kamberi op 2-1. Een snelle jacht op de gelijkmaker bleek daarna niet mogelijk. Nog geen minuut later was het dankzij Wadji namelijk alweer 3-1. In de slotfase maakten de gasten het toch weer spannend door een benutte strafschop van Mirlind Kryeziu. Volgende week woensdag (19.00 uur) staat de return op het programma in Letzigrund.

Feyenoord blijft hopen op Gnonto

Terwijl Gnonto dus nog gewoon zijn minuten maakt in het shirt van Zürich, blijft Feyenoord hopen op een snelle deal. De 18-jarige Italiaan staat hoog op het verlanglijstje van de Rotterdammers, die naar verluidt wel diep in de buidel moeten tasten. Als Zürich echter nog wat wil verdienen, moet Gnonto deze zomer vertrekken. Hij ligt nog maar een jaar vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja ,dan zal een eventuele transfer wel na de return van 27/7 zijn, mochten ze niet doorgaan en het eens worden over de prijs.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen