Schuurs houdt alle opties open: "Maar op dit moment vertrouwen"

19 juli 2022, 23:50

Perr Schuurs heeft er vertrouwen in dat hij komend seizoen bij Ajax veel minuten gaat maken. De centrumverdediger houdt desondanks alle opties open en weet dus nog niet honderd procent zeker waar zijn toekomst ligt. Het is voor Schuurs belangrijk om veel speeltijd te krijgen.

"Ik heb al vaak genoeg aangegeven dat ik elke week wil en moet spelen op deze leeftijd", aldus Schuurs tegenover Ziggo Sport. "We zullen de aankomende weken gaan kijken en gesprekken gaan voeren over wat het beste voor mij is en wat Ajax wil. Ik heb natuurlijk met de trainer gesproken. Het is niet voor niets dat Ajax me totaal niet wil laten gaan. Op dit moment heb ik er vertrouwen in en moet ik laten zien wat ik kan. Meer kan ik niet doen."

Schuurs (22) speelde dinsdagavond zestig minuten mee in de gewonnen oefenwedstrijd tegen RB Salzburg. De voorbereiding van de rechtspoot verloopt goed. "Dit was mijn derde wedstrijd nadat ik er negen weken heb uit gelegen. Ik moet zeggen dat ik me fit voel. Zaterdag is er weer een nieuwe wedstrijd en dus nieuwe minuten. Eintracht Frankfurt wordt weer een mooie uitdaging. Dat is een goede tegenstander om ons goed voor te bereiden op de officiële wedstrijden die er ook weer aan gaan komen."

De verdediger heeft inmiddels al vier seizoenen achter de rug in Amsterdam. Toch slaagde hij er nog niet in om een vaste waarde te worden. "Het is voor Perr belangrijk dat hij meer gaat spelen. Daar heeft hij ook de kwaliteiten voor en dat zien andere clubs ook. Zo hebben clubs uit Engeland, de top van Duitsland, Italië en Frankrijk serieuze interesse", vertelde zijn zaakwaarnemer in gesprek met het Algemeen Dagblad. Schuurs ligt nog tot medio 2025 vast.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oblomovx
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Werkt Perr zelf op de redactie oid? Voor iemand die nooit speelt lees ik echt te vaak wat over hem.

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij maakt gewoon teveel fouten. Hij heeft snelheid, maar hij staat vaak verkeerd opgesteld waardoor hij regelmatig net iets te laat is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen