Schreuder: "We moeten minimaal drie tot vijf versterkingen krijgen"

20 juli 2022, 08:47

Er is voor Ajax nog het nodige werk aan de winkel in aanloop naar het nieuwe seizoen. Niet alleen op het veld, waar trainer Alfred Schreuder inmiddels grotendeels met zijn beste elftal kan werken. Maar ook op transfergebied staat er volgens hem nog voldoende te gebeuren.

"De club is er zeker mee bezig en dat is ook hard nodig", vertelde Schreuder dinsdagavond aan Voetbal International. "We moeten minimaal drie tot vijf versterkingen krijgen. Het zou mooi zijn om ze hier in Oostenrijk (op het trainingskamp, red.) al te verwelkomen. Maar dat is afwachten." De trainer gaf daarbij aan dat het vooral zal gaan om verdedigende en aanvallende versterkingen; het middenveld is volgens hem voldoende bezet.

Lees ook: Here we Go: Romano meldt akkoord tussen Ajax en Leipzig

Lees ook: Bassey landt in Amsterdam voor keuring: contractduur bekend

Intussen raakt de selectie die Schreuder komend seizoen sowieso tot zijn beschikking heeft steeds completer. Alleen Jurriën Timber, Remko Pasveer en Antony maakten door blessures nog geen minuten in deze voorbereiding, maar ook voor hen zit dat er wel aan te komen. "Het gaat eigenlijk vrij goed met ze. Ze trainen al deels mee. Voor zaterdag (tegen Eintracht Frankfurt, red.) zouden ze een optie kunnen zijn. Maar dat ligt ook aan hoe de komende dagen gaan lopen."

Red Bull Salzburg - Ajax

De rest van zijn ploeg zag Schreuder dinsdagavond al aan het werk in de met 2-3 gewonnen oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg. De trainer is blij dat Ajax dat duel heeft kunnen spelen. "Het was geen makkelijke wedstrijd, maar het is voor ons super om zo'n wedstrijd te spelen met deze intensiteit."

Lees ook: Ajax rekent dankzij fraaie doelpunten nipt af met RB Salzburg

Lees ook: Schreuder is woest en laat zich gaan na fout Ajax: "Fucking hell!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen