'Barça denkt aan voormalig Real Madrid-speler en maakt Sevilla boos'

20 juli 2022, 16:47

FC Barcelona is na de komst van Robert Lewandowski en Raphinha nog niet klaar. Wel verschuift de focus van de voorhoede naar de defensie. De club wil een rechtsback, een centrale verdediger en een linkervleugelverdediger. Voor die laatste positie wordt nu gedacht aan een voormalig Real Madrid-speler.

Marcos Alonso wordt gezien als toptarget, maar de vleugelverdediger van Chelsea mag niet zomaar vertrekken. De onderhandelingen tussen beide clubs zijn al een tijdje in gesprek, maar het heeft dus nog niets opgeleverd. Daarom wordt inmiddels ook naar alternatieven gekeken. El Mundo Deportivo weet dat Sergio Reguilón inmiddels wordt gezien als mogelijke versterking.

Hij staat nog drie jaar onder contract bij Tottenham Hotspur, maar zou daar niet gezien worden als onomstreden speler. Hij kan mogelijk voor een relatief klein bedrag gehaald kunnen worden. De vleugelverdediger werd opgeleid door Real Madrid maar wist daar niet uit te groeien tot onomstreden basiskracht. Hij zou zelf wel oren hebben naar een transfer naar Barça.

Jules Koundé

Voor het hart van de defensie zet de Catalaanse grootmacht in op Jules Koundé van Chelsea. De mandekker staat echter ook bovenaan het wensenlijstje van Chelsea, dat al bijna akkoord is met Sevilla over de transfersom. Barça zou de speler de opdracht hebben gegeven om alle andere aanbiedingen af te wijzen, wat voor woede zorgt bij de club uit Andalusië. Dat meldt Foot Mercato althans. Barcelona heeft zich namelijk nog niet officieel gemeld met een bod en de competitiegenoot wil niet meer te lang wachten met een verkoop van de steunpilaar. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen