Wijnaldum zorgt voor transfergekte in Italië met social media-actie

20 juli 2022, 22:50

Georginio Wijnaldum heeft mogelijk zijn nieuwe bestemming verklapt via sociale media. De middenvelder van Paris Saint-Germain zou weg mogen bij de Franse topclub en heeft nu op Instagram een foto geliket waar Paulo Dybala op te zien is. De aanvaller maakte transfervrij de overstap van Juventus naar AS Roma. Die club zou ook geïnteresseerd zijn in de Nederlander.

Wijnaldum maakte een jaar geleden transfervrij de overstap van Liverpool naar Paris Saint-Germain. Qua salaris was het een enorme stap vooruit, maar voor de rest zal de middenvelder niet heel gelukkig zijn in het Parc des Princes. Onder Mauricio Pochettino was de Nederlander al niet onomstreden, maar onder de nieuwe trainer Christophe Galtier mocht hij niet eens mee op trainingskamp naar Japan. Daardoor lijkt de voetballer er goed aan te doen om te vertrekken.

AS Roma zou wel oren hebben naar de middenvelder, al kan die club niet het hele salaris betalen. Wijnaldum zou meer dan negen miljoen euro verdienen in Frankrijk. Volgens Corriere dello Sport zouden de clubs wel in gesprek zijn over een huurdeal, waarbij de landskampioen van Frankrijk de helft van het salaris blijft doorbetalen. Die geruchten worden aangewakkerd nu de middenvelder een foto heeft geliket waar Dybala op te zien is in het shirt van Roma.

PSV

Mocht de middenvelder daadwerkelijk naar Rome verkassen, dan is dat een domper voor PSV. De Eindhovenaren hopen namelijk ook op de komst van Wijnaldum, al liet technisch directeur John de Jong al weten dat het een heel lastig verhaal zou worden met het torenhoge salaris van de Nederlander. Met het oog op het wereldkampioenschap moet de voetballer in ieder geval een stap maken. Louis van Gaal liet hem in de laatste interlandperiode al thuis.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen