Gallagher (Chelsea) zet zichzelf voor schut met dramatische penalty

21 juli 2022, 10:02

Het nieuwe voetbalseizoen is nog maar net begonnen of de slechtste strafschop van het jaar is al genomen. De twijfelachtige eer gaat naar Chelsea-middenvelder Conor Gallagher, die zichzelf wel voor zijn kop kon slaan na zijn penalty tegen Charlotte.

Chelsea en Charlotte kwamen woensdagnacht in een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar in actie. Christian Pulisic leek de Londense club de zege te bezorgen, maar daar stak Daniel Armando Ríos met een doelpunt in blessuretijd een stokje voor.

Doorgaans wordt er na een gelijkspel in een oefenwedstrijd geen penaltyserie gehouden om een winnaar te bepalen, maar in Charlotte gebeurde dat wel. Alle strafschoppen werden tegen de touwen geschoten, totdat Gallagher aan de beurt was.

De 22-jarige middenvelder, die vorig seizoen werd verhuurd aan Crystal Palace, had waarschijnlijk iets heel moois in gedachten. De uitvoering van zijn strafschop was echter belabberd. Het halfhoge balletje door het midden werd simpel gepakt door de doelman, waarna Gallagher met het schaamrood op de kaken terugkeerde naar zijn teamgenoten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen