Nog niet bekend wanneer Ihattaren weer aansluit bij Ajax

21 juli 2022, 12:32

Het is nog onduidelijk wanneer Mohamed Ihattaren terugkeert bij Ajax. De twintigjarige spelmaker gaat gebukt onder 'bedreigingen en intimidatie' en heeft om die reden het trainingskamp in Oostenrijk overgeslagen. Mogelijk sluit Ihattaren pas weer aan als de voorbereiding op het nieuwe seizoen erop zit.

"Als club zijn we in contact met hem, maar dat is iets in de privésfeer", vertelt Gerry Hamstra in een interview in het Algemeen Dagblad. De technisch directeur geeft aan dat Ajax Ihattaren zo goed mogelijk probeert te helpen. "Voor de rest is het lastig om daar iets over te zeggen. Of hij in deze voorbereiding nog aansluit, ook niet."

Eerder deze week besprak Alfred Schreuder de situatie van Ihattaren. "Ik kan daar niet veel over vertellen. Er is vanuit de club contact met hem, dat is belangrijk. Ik ben bij hem langs geweest, maar dat was kort na het vorige trainingskamp. Toen ben ik bij hem thuis geweest, ik wilde ook zijn moeder leren kennen. Dat vond ik gewoon belangrijk", zei de Ajax-trainer voor de camera van Ziggo Sport.

Ihattaren maakte in januari op huurbasis de overstap van Juventus naar Ajax. In zijn eerste maanden in Amsterdamse dienst werkte hij aan zijn fitheid, waarna hij bij Jong Ajax wedstrijdritme opdeed. Ihattaren maakte in de finale van de KNVB Beker tegen PSV zijn debuut voor Ajax, maar kwam in de Eredivisie nog niet actie voor de Amsterdammers. In de voorbereiding op het huidige seizoen maakte Ihattaren een goede indruk tegen SV Meppen (3-0 winst) en SC Paderborn (2-5 verlies). Daarna behoorde hij niet meer tot de wedstrijdselectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen