Dit moeten de volgende versterkingen van AZ worden

21 juli 2022, 14:16

Voor AZ begint het seizoen vanavond al. De Alkmaarders hebben de selectie echter nog niet compleet. Wel is duidelijk wie de vierde en vijfde versterking moeten worden.

Volgens het Algemeen Dagblad is de komst van Zinho Vanheusden 'op een haar' na rond. De 22-jarige centrumverdediger wordt voor een seizoen gehuurd van Internazionale. Het is op dit moment alleen nog wachten op een 'go' uit Milaan voor de Belg, die gedurende zijn nog prille carrière met het nodige blessureleed te maken heeft gehad.

AZ hoopt zich deze transferzomer ook te versterken met Ezequiel Bullaude. De Argentijnse spelmaker is al enige tijd in beeld bij de Alkmaarders, maar zijn club Godoy Cruz wil hem vooralsnog niet laten gaan. Bullaude, die volgens FootballTransfers een marktwaarde van drie miljoen euro vertegenwoordigt, ziet een overstap naar AZ wel zitten.

AZ versterkte zich tot op heden met Jens Odgaard (Sassuolo), Mees de Wit (PEC Zwolle) en Mayckel Lahdo (Hammarby). De Alkmaarders beginnen het seizoen vanavond met een wedstrijd tegen Tuzla City in de tweede voorronde van de Conference League. De ploeg van Pascal Jansen is torenhoog favoriet om door te stoten naar de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen