'Feyenoord biedt miljoenen voor deel transferrechten Giménez'

21 juli 2022, 15:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft volgens de Mexicaanse tak van Marca een bod uitgebracht op Santiago Giménez. De Rotterdammers willen voor een bedrag van drie miljoen euro vijftig procent van de transferrechten van de Argentijnse spits, die bij Cruz Azul over een contract beschikt dat nog één jaar doorloopt.

Feyenoord is de voorbije dagen meerdere malen in verband gebracht met Giménez, die in Rotterdam in beeld is voor de vacature van spits. De interesse is concreet. Een afvaardiging van Feyenoord zou al hebben gesproken met Giménez, die de tijd rijp vindt om Mexico te verlaten en naar Europa te vertrekken.

Een openingsbod van Feyenoord werd volgens Mediatiempo van tafel geveegd. Dus moeten de Rotterdammers met betere voorwaarden komen om Giménez los te weken bij Cruz Azul. Door een hoger bedrag plus een deel van de transferrechten te bieden, kan de Mexicaanse club mogelijk worden bewogen om de spits naar Rotterdam te laten gaan.

Feyenoord staat op het punt een andere transfer af te ronden. Sebastian Szymanski gaat op korte termijn de overstap naar De Kuip maken. De 23-jarige middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van Dinamo Moskou. In de overeenkomst wordt naar verluidt een koopoptie van tien miljoen euro opgenomen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen