'Benfica heeft hoog bedrag over voor Feyenoorder Aursnes'

21 juli 2022, 15:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fredrik Aursnes zou de volgende kunnen zijn die deze zomer afscheid neemt van Feyenoord. De middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Benfica. De Portugese club sprak al met Feyenoord, waarbij een transfersom van liefst vijftien miljoen euro plus bonussen wordt genoemd.

Dat meldde transferexpert Fabrizio Romano donderdagmiddag. Hij weet daarbij dat Jim Solbakken, de zaakwaarnemer van Aursnes, op persoonlijk vlak al tot een akkoord is gekomen met Benfica. Dat betekent dat alleen de clubs het nog eens moeten worden, iets waar momenteel hard aan gewerkt wordt. 

Dat Benfica interesse heeft in Aursnes, zal ongetwijfeld deels te maken hebben met trainer Roger Schmidt. De Duitser verruilde PSV deze zomer voor de Portugese topclub en kijkt in de zoektocht naar versterkingen ook nadrukkelijk naar oude bekenden de Eredivisie. Ex-Ajacied David Neres sloot zich al aan bij de club van Schmidt, terwijl de trainer ook een (vergeefse) poging deed om Mario Götze mee te nemen naar Lissabon.

Leegloop

Het nieuws zal menig Feyenoorder een dubbel gevoel opleveren. Aursnes werd een jaar geleden voor slechts een half miljoen euro overgenomen van Molde, waarmee de genoemde transfersom een geweldige winst zou betekenen. Anderzijds moest de club met Tyrell Malacia, Luis Sinisterra, Cyriel Dessers, Guus Til en Bryan Linssen al verschillende belangrijke spelers laten gaan. Het vertrek van nog een sterkhouder zal ongetwijfeld een groot gemis zijn voor trainer Arne Slot. 

Lees ook: Slot somt verlanglijstje op en kan leven met verdere verkopen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als de bedragen kloppen zou ik het wel doen ,hoe graag ik hem ook heb bij feyenoord.. Dit is de manier om de club gezond en sterker te krijgen . Goed scouten en jeugdspelers Verkopen met veel winst en dan weer opbouwen en doorselecteren . Kampioen worden we toch niet . Maar met dit geld kunnen we echt wel een team bouwen wat leuk speelt 3e wordt ,de beker?,en in europa goed speelt

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

als ze 15 miljoen krijgen mischien een transfervrije middenvelder veteraan speler halen met een dik salaris als lokkertje

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja ik vond het wel een mooie voetballer.. en dat zeg ik als Ajacied. Ik denk dat Feyenoord er niet goed aan doet als ze hem verkopen, dan kan je al je aspiraties wel weer in de ijskast zette .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen