Groenen mysterieus in aanloop naar kwartfinale: "Ga ik niet vertellen"

21 juli 2022, 18:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De Oranje Leeuwinnen staan zaterdag voor een zware kluif. Nadat de groepsfase van het EK is overleefd, wacht in de kwartfinale een kraker tegen favoriet Frankrijk. Ondanks die zware opgave is middenvelder Jackie Groenen zeer optimistisch in aanloop naar het duel.

"Zij zijn sterk aan het toernooi begonnen", weet ook Groenen. "Maar wij zijn bezig waar we op het veld kunnen overnemen. Waar we ze kunnen kwetsen. Waar dat precies is? Dat ga ik natuurlijk niet vertellen", antwoordde ze met een glimlach op de vraag van het Algemeen Dagblad.

Groenen keek woensdag al met veel plezier naar de kraker tussen het Engeland van haar voormalig trainer Sarina Wiegman en Spanje en is blij dat ook Oranje de knock-outfase meemaakt. "Dit is een superleuke fase, ik denk dat je dat gisteren hebt kunnen zien. Dit zorgt voor een heel andere sfeer dan de poulewedstrijden. Iedereen is heel enthousiast, heeft er superveel zin in. Ik kan zelf ook niet wachten. We krijgen een heel mooie pot zondag."

Afwezigen

In aanloop naar de clash met Frankrijk staat vooral achter de naam van Vivianne Miedema nog een vraagteken. Zij stond woensdag weer op het trainingsveld na haar coronabesmetting en dus zal deze dagen moeten blijken hoe fit zij is. Groenen zelf kampte eerder ook met corona, maar keerde tegen Zwitserland al terug. Voor Lieke Martens en Sari van Veenendaal zit het toernooi er door blessures sowieso al op. 

Lees ook: Flinke opsteker voor Oranje: Miedema terug en mogelijk op tijd fit

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

DoekeDokkuma19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou Leugters op linksbuiten zetten,en dan beeresteyn rechts,Miedema spits, en dan pelova en brugts in laten vallen voor degene die voorin niet presteert! Roord op 10 ,en ik zou dat meisje met die Spaanse naam op de positie van spitse zetten,samen met groenen!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou gewoon spelen zoals je altijd doet. Misschien kleine veranderingen ,maar een soort master surprise werkt meestal averechts

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen