'Lacazette mist om opmerkelijke reden oefenduel met Feyenoord'

21 juli 2022, 19:46

Feyenoord zal zondag in de oefenwedstrijd tegen Olympique Lyonnais mogelijk niet te maken krijgen met Alexandre Lacazette. Dat heeft een opmerkelijke reden. De bij de Franse club teruggekeerde aanvaller werd deze week namelijk flink te grazen genomen door wespen.

Het Franse L'Équipe schreef dat Lacazette tijdens het trainingskamp van Lyon in Nederland in een bos vele wespensteken opliep. Daar heeft de Fransman dusdanig veel last van, dat de oefenwedstrijd tegen Feyenoord in gevaar komt. Ook ploeggenoot Moussa Dembélé werd veelvuldig gestoken, maar hij stond donderdag alweer op het trainingsveld. 

Bosz zag Lacazette deze zomer een spectaculaire terugkeer maken naar de club waar hij tot 2017 vrijwel zijn hele leven gespeeld had. In dat jaar verhuisde hij voor 53 miljoen euro naar Arsenal, waarna hij deze zomer weer transfervrij terug kon keren. De spits kwam in de voorbereiding al in actie tegen Bourg en Bresse (waar hij scoorde), Dinamo Kiev en Anderlecht. Tegen Feyenoord zal hij er voor het eerst niet bij zijn. 

Feyenoord - Lyon

Feyenoord speelt zondagmiddag om 16.45 uur in De Kuip de traditionele openingswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Lyon, de club van oud-Feyenoorder Peter Bosz. De Franse ploeg oefent een dag eerder ook nog tegen Willem II, al zullen in dat duel de reserves in actie komen. Overigens zal Feyenoord de geblesseerde Maxence Caqueret en Corentin Tolisso zondag eveneens niet tegenkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen