AZ slaat nieuwe slag; Akkoord met Inter over Belgische verdediger

21 juli 2022, 20:27

AZ-trainer Pascal Jansen kan Zinho VanHeusden spoedig verwelkomen bij de selectie. Voorafgaand aan het Conference League-duel met Tuzla City heeft technisch manager Max Huiberts bevestigd dat de club een akkoord heeft bereikt met de Belg.

In gesprek met RTL7 geeft de directeur voetbalzaken aan dat Vanheusden inmiddels in Alkmaar is, nadat AZ een akkoord met Internazionale heeft bereikt over het huren van de verdediger. De 22-jarige Belg handelt momenteel de laatste zaken met de club af, waarna hij zal aansluiten bij de selectie van de Alkmaarders.

Volgens Huiberts heeft de club met Internazionale afgesproken een optie tot koop toe te voegen aan de deal, waardoor de kans aanwezig is dat Vanheusden na het nieuwe seizoen definitief eigendom is van AZ. Wat de hoogte is van de optie tot koop, is momenteel nog niet duidelijk.

Vanheusden doorliep de jeugdopleiding van Standard Luid, maar maakte op jonge leeftijd al de overstap naar de Italiaanse club. Internazionale besloot hem de laatste jaren te verhuren, maar door blessures kwam de Belg tijdens zijn periode bij Genoa niet al te veel in actie. In Alkmaar hoopt hij zijn loopbaan nu nieuw leven in te blazen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen