Tuchel begrijpt uitspraken van Werner niet: "Ik zou heel blij zijn"

21 juli 2022, 22:14

Thomas Tuchel heeft gereageerd op de uitspraken die Timo Werner heeft gedaan over zijn toekomst. De Duitse aanvaller van Chelsea liet doorschemeren dat een vertrek mogelijk zou zijn wanneer hij niet voldoende speeltijd krijgt, maar zijn landgenoot wil daar niets van weten.

De 48-jarige oefenmeester van The Blues werd na afloop van het oefenduel tegen Charlotte FC geconfronteerd met de uitspraken van de Duits international. Werner zou een week eerder in de media hebben gelukkig te zijn bij Chelsea, mits hij voldoende speelt. De 26-jarige spits zou niet tevreden zijn met het aantal speelminuten die hij momenteel krijgt van zijn landgenoot bij de Engelse topclub.

Dat Werner komend seizoen meer aan spelen toe wil komen, heeft ook te maken met het WK voetbal in Qatar. Daardoor lijkt de spits serieus na te denken over een vertrek, waar Tuchel tegenover de Engelse media met verbazing op heeft gereageerd. "Als hij dit heeft gezegd, snap ik daar niks van", geeft de oud-trainer van Paris Saint-Germain aan.

Tuchel vervolgt: "Het verrast me, ik zou heel blij zijn als ik als jonge jongen een contract zou hebben bij Chelsea. Ik zou een van de gelukkigste mensen op aarde zijn. Hij moet zijn kwaliteiten tonen, zijn plek opeisen en die verdedigen. Maar hij is onze speler, dat staat vast", gaat Tuchel in op een mogelijk vertrek van de aanvaller.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen