PSV slaat weer belangrijke slag en legt sterkhouder langer vast

22 juli 2022, 11:37

Erick Gutiérrez lijkt zijn contract bij PSV zeer binnenkort te gaan verlengen. De middenvelder uit Mexico kreeg onlangs al een aanbieding van de Eindhovenaren, die spoedig alles zwart op wit zullen hebben. Dat is goed nieuws voor de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij.

De oefenmeester ziet naar verluidt een belangrijke rol weggelegd voor Gutiérrez. Volgens onder meer Voetbal International en het Eindhovens Dagblad heeft de middenvelder daarom de knoop doorgehakt om langer in het Philips Stadion te blijven. De 27-jarige international ligt nu nog tot de zomer van 2023 vast en dus moest men bij PSV deze zomer in actie komen.

Mocht Gutiérrez namelijk hebben besloten om zijn krabbel niet te zetten, dan leek een vertrek voor beide partijen een goede optie. Anders zou Guti voer een jaar de deur van het Philips Stadion transfervrij achter zich dicht trekken. Deze zomer was er interesse van Benfica, de nieuwe club van Roger Schmidt. Onder de Duitser werd Gutiérrez een belangrijke schakel.

Een avontuur in Portugal lijkt vooralsnog niet weggelegd voor Gutiérrez, die eind dit jaar graag met Mexico naar het WK wil. Dan moet hij natuurlijk wel spelen en hij heeft er vertrouwen in dat dit bij PSV gaat lukken. Het wordt wel dringen op het middenveld. Naast Gutiérrez azen ook Joey Veerman, Xavi Simons, Ibrahim Sangaré en Guus Til op een basisplek bij Van Nistelrooij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen