Van Bommel bijt zich ook stuk op Drita: "We zijn nog niet klaar"

22 juli 2022, 09:14   Bijgewerkt: 22 juli 2022, 12:03

Mark van Bommel zag zijn Antwerp FC donderdagavond gelijkspelen tegen FC Drita (0-0). In de tweede voorronde van de Conference League slaagden de Belgen er nog niet in om te overtuigen. Van Bommel zag vooral dat Antwerp het zichzelf lastig maakte tegen de ploeg uit Kosovo.

"Ze kwam heel verdedigend voor de dag, maar dat dag hebben ook verwacht", vertelde Van Bommel tegenover Belgische media. "We hebben weinig weggegeven en hebben vier of vijf goede kansen gehad om de score te openen. Ik vind dat we ook nog een strafschop hadden kunnen krijgen, al wil ik daar niet over klagen. Een vroeg doelpunt had het gemakkelijker voor ons gemaakt. Dat hebben we niet gemaakt."

Van Bommel haalde in de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd nog de ontmoetingen tussen Feyenoord en Drita aan. Een jaar geleden hadden de Rotterdammers veel moeite om in de tweede voorronde van de Conference League af te rekenen met de Kosovaren. "Je hebt geduld nodig tegen dit soort teams, maar dat betekent niet dat je langzaam moet spelen. We zijn nog niet klaar om goed te spelen tegen dit soort teams."

Er is echter nog geen man overboord voor de ploeg van de Nederlandse oefenmeester. Aanstaande donderdag staat de return op het programma in het Gjilan City Stadium, de thuishaven van Drita. Dan zal er door het ambitieuze Antwerp wel uit een ander vaatje moeten worden getapt. Eerst wacht overigens nog de eerste speelronde in de competitie voor de Belgen. Zondag speelt Antwerp tegen het KV Mechelen van Danny Buijs.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen