Gini en PSG hakken knoop door; middenvelder vertrekt uit Parijs

22 juli 2022, 11:58

Georginio Wijnaldum gaat deze zomer vertrekken bij Paris Saint-Germain. De middenvelder komt niet voor in de plannen van trainer Christophe Galtier en mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. Het lijkt erop dat Wijnaldum verhuurd zal worden door de Parijzenaars.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano hebben PSG en Wijnaldum besloten dat het geen zin heeft om op deze voet verder te gaan. De routinier kan niet rekenen op veel speeltijd en dat kostte hem zelfs al zijn plekje in de selectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Louis van Gaal liet al doorschemeren dat hij het beter vindt dat Wijnaldum bij een andere club aan de slag gaat.

De rechtspoot ligt nog twee jaar vast in het Parc de Princes en werd eerder al gelinkt aan PSV. In Eindhoven ziet men de eventuele komst van de international als een buitenkans en de club zal ongetwijfeld contact opnemen met de speler en PSG. Volgens Romano hoopt AS Roma echter ook toe te slaan. De club van trainer José Mourinho heeft op dit moment nog geen bod uitgebracht.

Wijnaldum (31) stond eerder onder contract bij Feyenoord, PSV, Newcastle United en Liverpool. In de zomer van 2021 leek hij onderweg naar FC Barcelona, de club waar Ronald Koeman destijds nog de hoofdtrainer was. Wijnaldum koos echter verrassend voor een lucratief contract bij PSG, al blijkt dat achteraf een minder verstandige beslissing. PSG wil de komende dagen al afscheid van hem nemen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen