Concurrentie Feyenoord voor Giménez: "Verschillende partijen"

22 juli 2022, 11:57

Santiago Giménez wordt niet alleen op de voet gevolgd voor Feyenoord. Zijn werkgever Cruz Azul heeft namelijk laten weten dat er meer belangstelling is voor de Mexicaanse spits. Giménez wil graag de stap naar Europa zetten en Feyenoord is een serieuze kanshebber voor zijn handtekening.

Toch zijn er meer kapers op de kust, zo bleek uit een persconferentie van Jaime Ordiales. Dat is de technisch directeur van Cruz Azul. "Er is niet alleen interesse van Feyenoord, er zijn verschillende partijen met interesse. Zolang ik doorga bij Cruz Azul zal ik proberen een overeenkomst te bereiken die iedereen ten goede komt. Iedereen moet er baat bij hebben."

De belangstelling van Feyenoord in Giménez werd eerder deze week naar buiten gebracht door 1908.nl. De Rotterdammers zien in de international van Mexico de nieuwe eerste spits na het vertrek van Cyriel Dessers en Bryan Linssen. Eerder werd Danilo al transfervrij overgenomen van Ajax, maar trainer Arne Slot wil er nog een optie bij hebben in de punt van de aanval.

Het lijkt erop dat de onderhandelingen over Giménez nog wel even kunnen duren. Het verschil tussen vraag en aanbod is momenteel nog groot. Toch zal men in De Kuip niet zomaar opgeven aangezien Giménez nog maar een jaar vastligt bij Cruz Azul. Inmiddels heeft Feyenoord een nieuw bod uitgebracht en de Rotterdammers hopen op een snel antwoord vanuit Mexico.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen