Paderborn-preses wil Luhukay terug

14 augustus 2006, 14:56

Jos Luhukay heeft met zijn plotselinge vertrek een bom gelegd onder SC Paderborn. De Nederlandse trainer, die vrijdag opstapte na een 'vertrouwensbreuk binnen de club' was ongekend populair bij supporters van de Duitse club. Voorzitter Wilfried Finke heeft dan ook laten weten dat hij Luhukay terug wil halen. Volgens hem is er sprake van een misverstand. 

Hoewel Luhukay niet in details trad, wordt alom aangenomen dat de relatie tussen de trainer en voorzitter Finke verstoord was. Naar verluidt was Finke achter de rug van Luhukay om op zoek gegaan naar nieuwe spelers, waarna de boze Luhukay besloot om op te stappen. Finke wil er nu alles aan doen om zijn oefenmeester op andere gedachten te brengen. "Ik wil hem voor de club behouden", liet Finke weten tegen Kicker. 

"Er is sprake van een groot misverstand", zei Finke over het vertrek van Luhukay. "Ik wil alle irritaties graag uitpraten. Zoiets kan men telefonisch niet doen, daarom hoop ik dat we een keer samen om de tafel kunnen zitten. Jos heeft nog een contract tot medio 2007, na dit gesprek zullen we besluiten of hij dit uit zal dienen. De deur is, wat mij betreft, zeker niet dicht."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen