Spandoek voor Rai Vloet in Polen: 'Vieze kindermoordenaar'

22 juli 2022, 13:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rai Vloet is allesbehalve hartelijk ontvangen door de supporters van Raków Czestochowa. In het stadion van de Poolse club hing donderdag een spandoek met een duidelijke boodschap voor de 27-jarige middenvelder die verdacht wordt van het veroorzaken van een dodelijk ongeluk.

Vloet wordt ervan verdacht 13 op 14 november vorig jaar een ongeluk te hebben veroorzaakt waarbij een kleuter om het leven kwam. De voetballer knalde met zijn Golf GTI op een auto met daarin een man, vrouw en twee jonge kinderen. Een vierjarige jongen raakte zwaargewond en overleed aan zijn verwondingen. Vloet reed veel te hard (203 kilometer per uur) en had te veel gedronken.

Gedurende het onderzoek keerde Vloet terug bij Heracles. De aanvallende middenvelder kwam zelfs weer in actie namens de club uit Almelo, maar het duurde niet lang voordat de speler en club alsnog uit elkaar gingen. In maart maakte Vloet de overstap naar Astana in Kazachstan. Met die club kwam hij donderdag in actie tegen Raków Czestochowa in de tweede voorronde van de Conference League.

Het is de supporters van de Poolse club niet ontgaan waar Vloet van verdacht wordt. In het Miejski Stadion Pilkarski hing donderdagavond een spandoek met een duidelijke boodschap voor de Nederlandse middenvelder. 'Vloet, vieze kindermoordenaar', zo viel op het spandoek te lezen. De wedstrijd tussen Raków Czestochowa en Astana eindigde overigens in 5-0. Vloet deed bij de Kazachen de hele wedstrijd mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TZuiden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoop dat het hem overal achtervolgt tot het einde van zijn carriere.

FriedeKoning21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nul begrip voor Vloet, de cel in voor moord.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen