Sinisterra loopt blessure op bij basisdebuut voor Leeds United

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 juli 2022 – Het officieuze basisdebuut van Luis Sinisterra als speler van Leeds United is uitgemond in een deceptie. De van Feyenoord overgekomen aanvaller raakte vroeg in de wedstrijd geblesseerd.

Sinisterra loopt blessure op bij basisdebuut voor Leeds United

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sinisterra, die onlangs voor 25 miljoen euro (plus bonussen) de overstap van Feyenoord naar Leeds United maakte, verscheen vrijdag aan de aftrap in de oefenwedstrijd tegen Crystal Palace. Toen het vriendschappelijke duel twaalf minuten oud was, moest de Colombiaanse aanvaller de strijd al staken.

Een hamstringblessure speelde Sinisterra parten. Jesse Marsch, trainer van Leeds United, bevestigde na afloop van de oefenwedstrijd dat de zomeraanwinst inderdaad niet ongeschonden uit de strijd is gekomen. "Hopelijk is het niet al te erg", zei de trainer tegen de aanwezige pers.

Over de ernst van de blessure is nog weinig bekend. Mocht er echt wat aan de hand zijn, dan is de kans groot dat Sinisterra de seizoensopener tegen Wolverhampton Wanderers mist. Die staat over twee weken op het programma.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd