FC Groningen verlengt met publiekslieveling en mag hopen op extraatje

22 juli 2022, 17:26

FC Groningen houdt Romano Postema binnenboord. De aanvaller had nog een tweejarig contract, maar de club heeft besloten om dat open te breken en te verlengen met een extra seizoen. Daardoor ligt de geboren en getogen 'Stadjer' nog tot medio 2025 vast bij de Trots van het Noorden.

Mark-Jan Fledderus is blij met de verse handtekening van Postema, die in vijftig wedstrijden zes keer wist te scoren. "Romano is een talentvolle spits, die leeft van doelpunten en ook heeft bewezen over scorend vermogen te beschikken. Daar komt bij dat hij een echte Stadjer is én onze opleiding heeft doorlopen. Dat zijn allemaal ingrediënten, die het extra mooi maken als je een speler langer kunt binden", vertelt de technisch directeur op de website van de plaatselijke FC.

"Van beide kanten zijn we blij met ontwikkeling van Romano en dat we dit hebben weten om te zetten in een nog langere samenwerking. Wij hebben met elkaar alle vertrouwen in een goede toekomst. Wij zullen van onze kant er alles aan doen om Romano het juiste platform te bieden voor een optimale groei", aldus Fledderus.

Filip Kostic

Fledderus kan binnenkort waarschijnlijk een extra bedrag op de bankrekening van FC Groningen zien staan. Dat heeft alles met een mogelijke transfer van Filip Kostic te maken. De oud-speler staat op het punt om Eintracht Frankfurt in te ruilen voor West Ham United, dat vijftien miljoen euro wil betalen voor de buitenspeler. Gaat die transfer definitief door, dan krijgt FC Groningen een klein percentage van die transfer in de vorm van een solidariteitsvergoeding. De aanvaller speelde in totaal twee jaar in de Euroborg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen