Nederland
0 – 0
Argentinië

Ayoub keert terug in Eredivisie: "Ook gesprekken met andere clubs"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 juli 2022 – Yassin Ayoub is de komende twee seizoenen te bewonderen bij Excelsior. De middenvelder speelde de afgelopen jaren bij Panathinaikos na een moeizame periode bij Feyenoord. Nu keert hij dus terug in de havenstad, waar hij moet proberen om de promovendus in de Eredivisie te houden. Hij kijkt uit naar die uitdaging.

Ayoub keert terug in Eredivisie: "Ook gesprekken met andere clubs"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik heb ook gesprekken gevoerd met andere clubs, maar naar mijn gevoel deed Excelsior er echt alles aan om mij binnen te halen. Ik ben een gevoelsmens en baseer mijn beslissingen dus voor een groot deel daar op. Dat Excelsior zo veel moeite heeft gedaan voor mij, daar sprak voor mij veel vertrouwen uit. Ik vind het fijn om terug te zijn in Nederland en heb veel zin om weer lekker te kunnen voetballen", vertelt de middenvelder op de website van zijn nieuwe werkgever.

Lees ook: Sparta Rotterdam haalt Jonathan de Guzman terug naar Eredivisie

De middenvelder komt sowieso één oude bekende tegen in Kralingen. "Ik ken Marouan Azarkan nog van Feyenoord en hem heb ik ook gesproken over Excelsior. Hij was heel enthousiast en zei meteen: je moet echt komen! Alles bij elkaar ben ik ervan overtuigd dat dit een goede move is voor mij", stelt de middenvelder, die bijna tweehonderd wedstrijden speelde op het hoogste niveau. "Ik weet wat er op dit niveau gevraagd wordt en hoop dit te kunnen overbrengen."

Juist de ervaring van de 28-jarige speler was de reden voor Excelsior om een balletje op te gooien, vertelt technisch manager Niels van Duinen. "Marinus Dijkhuizen en ik kennen Yassin allebei goed en we zijn met hem in gesprek geraakt. Hij wilde graag terugkeren naar Nederland om zichzelf weer te laten zien aan de voetbalwereld. Uit het vastleggen van Ayoub voor de komende twee seizoenen spreekt onze ambitie om door te bouwen met de club, waarbij wij een optimale combinatie willen creëren van presteren en ontwikkelen.''

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd