'Giménez hakt knoop door: aanvaller wil per se naar Feyenoord'

22 juli 2022, 22:18   Bijgewerkt: 23 juli 2022, 09:18

Feyenoord mag blijven hopen op Santiago Giménez. De Mexicaanse aanvaller zou zelf zijn keuze al hebben gemaakt: hij wil niets liever dan de overstap maken naar de Kuip. De ploeg haalde afgelopen seizoen de Conference League-finale en dat zorgt voor extra aantrekkingskracht.

Dat meldt De Telegraaf. Zijn huidige club Cruz Azul schermt met meerdere geïnteresseerde partijen, maar het lijkt al duidelijk te zijn waar de aanvaller komend seizoen onder contract staat. Hij wil naar Rotterdammers, Feyenoord wil hem en de Mexicaanse club moet hem wel van de hand doen. De Mexicaan heeft nog maar een contract voor één seizoen, waardoor hij nu verkocht moet worden. Anders vertrekt hij over een jaar gratis.

De krant verwacht dat algemeen directeur Dennis te Kloese van doorslaggevende waarde kan zijn bij de transfer. Hij heeft noodgedwongen de taken van de zieke technisch directeur Frank Arnesen op zich genomen, wat nu goed nieuws betekent voor de Rotterdammers. De beleidsbepaler werkte namelijk jarenlang in de Amerikaanse land, waardoor hij zijn netwerk goed kan inzetten om de spits binnen te halen.

Gimenez zou Feyenoord als ideale springplank zien. De ploeg bereikte afgelopen seizoen de finale van het derde Europese toernooi én verkocht deze zomer twee basisspelers voor miljoenen aan de Premier League. De aanvaller hoopt met een transfer naar Rotterdam in de voetsporen van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra te treden. Het eerste bod van de Nederlandse club is afgewezen, maar er zou perspectief zijn om verder te praten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen