Streep door oefenwedstrijd Ajax door meerdere coronagevallen

23 juli 2022, 09:35   Bijgewerkt: 23 juli 2022, 10:46

De vriendschappelijke wedstrijd van Ajax tegen Eintracht Frankfurt van zaterdagmiddag gaat niet door. De Amsterdamse club meldt via de officiële kanalen dat vrijdagavond enkele spelers positief zijn getest op corona. Hierop hebben Ajax en Eintracht gezamenlijk besloten een streep door het oefenduel te zetten.

Ajax zou vanmiddag om 15.00 uur in actie komen tegen Eintracht Frankfurt. Daags voor de ontmoeting kwam de wedstrijd op losse schroeven te staan toen bleek dat het coronavirus de selectie van trainer Alfred Schreuder was binnengedrongen. Ajax nam hierover contact op met de Duitse tegenstander, waarna gezamenlijk werd besloten om geen risico te nemen en de wedstrijd niet te laten doorgaan.

Zo sluit Ajax het trainingskamp in Oostenrijk zonder afsluitende oefenwedstrijd af. Zoals gepland vliegt de selectie later op de dag terug naar Amsterdam. De positief geteste spelers blijven achter in Oostenrijk. Ajax meldt niet om hoeveel spelers het gaat. Voetbal International stelt dat er drie coronagevallen zijn.

Voor Ajax staat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog een vriendschappelijke wedstrijd op het programma. Dinsdag wordt er geoefend tegen Shakhtar Donetsk. Vier dagen later staat de eerste officiële wedstrijd van het seizoen op het programma. Dan speelt Ajax tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

1pietgerrist
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo sluit Ajax het trainingskamp in Oostenrijk zonder oefenwedstrijd af. Waar werd gespeeld tegen RB Salzburg? Was toch ook in Oostenrijk. Opletten met wat je schrijft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen