Schreuder over Ihattaren: "We gaan er vanuit dat hij wel terugkeert"

23 juli 2022, 15:54

Bij Ajax bestaat nog altijd veel onduidelijkheid over Mohamed Ihattaren. De aanvaller begon goed aan de voorbereiding, maar sloeg vervolgens vanwege bedreigingen en intimidaties het trainingskamp in Oostenrijk over. Alfred Schreuder ging in gesprek met Voetbal International nog eens in op zijn situatie, maar kon over zijn terugkeer nog niet veel duidelijkheid scheppen.

"Het enige wat ik weet, is dat de club contact met hem heeft", begon Schreuder, die zijn speler ook zelf opzocht. "Ik ben bij hem thuis geweest na het trainingskamp in De Lutte, omdat ik de thuissituatie bij zo'n jongen ook interessant vind. Iedereen kent zijn voorgeschiedenis. Ik heb zijn moeder, zus en vriendin leren kennen. Dat vind ik belangrijk om te zien."

Hoe lang hij Ihattaren moet missen, kon de trainer nog altijd niet zeggen. "Nu was hij niet fit genoeg om mee te gaan. Wanneer hij terugkeert, weet ik echt niet. We gaan er met z'n allen vanuit dat hij wel terugkeert. Dat hopen we ook. Het is een cliché, maar je weet nooit wat er gebeurt in het leven. Hij heeft van Ajax een trainingsprogramma voor thuis."

Na een goed begin van de voorbereiding kwam het aanvankelijk als een verrassing dat Ihattaren ontbrak in de selectie die mee zou reizen naar Oostenrijk. Eerder gaf hij juist aan zijn plezier in het voetbal weer teruggevonden te hebben. Later legde de club uit dat hij de tijd krijg om 'een aantal zaken in de privésfeer te regelen', waarbij het dus om bedreigingen bleek te gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klomklommer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelukkig zag niemand aankomen dat deze knul problemen zou blijven opleveren..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen