Wondergoal Raphinha beslist Clásico, Frenkie krijgt pijnlijk signaal

24 juli 2022, 11:43

FC Barcelona draait al volop warm voor het nieuwe seizoen. De Spaanse topclub boekte in de nacht van zaterdag op zondag een 1-0 overwinning op aartsrivaal Real Madrid, dat dankbaar mocht zijn dat de opponent niet vaker scherp was voor het doel. FC Barcelona is deze voorbereiding nog altijd ongeslagen.

In het Amerikaanse Allegiant Stadium was FC Barcelona duidelijk de betere partij. Veelzeggend was het feit dat Real nul keer tussen de palen schoot, terwijl Barça doelman Thibaut Courtois zes keer aan het werk zette. Alleen op de poging van Raphinha had de Belg geen antwoord. De Braziliaanse aanvaller pegelde de bal op wonderschone wijze tegen de touwen.

Daarmee tekende de Braziliaan voor zijn eerste goal in het shirt van Barça sinds zijn miljoenentransfer van Leeds United naar Spanje. Raphinha vormde tegen Real Madrid een sterke voorhoede met Ansu Fati en mede-aankoop Robert Lewandowski, die voor het eerst sinds zijn transfer aan de aftrap verscheen. Memphis Depay kwam als invaller binnen de lijnen.

Datzelfde gold voor Sergino Dest en Frenkie de Jong. De Nederlandse middenvelder moest eveneens genoegen nemen met een reserverol. Het middenveld werd gevormd door Sergio Busquets, Gavi en Pedri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

IwanStruyk23
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

S.v.p.Frenkie Memphis.! Barcelona en trouwens ook de hele Spaanse media proberen in dit geval het Nederlandse voetbal in verlegenheid te brengen zeker ook met het oog op de a.s.WK! ZIJ vinden de beste Nederlandse spelers niet goed genoeg.wat een minachting.Weg wezen uit zo'n negatieve omgeving.WEES TROTS!Laat die misplaatste, mislukte balgoochelaars , laat ze in hun sop gaar koken!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen