'Ten Hag denkt aan oude bekende voor vacature rechtsback'

24 juli 2022, 12:09   Bijgewerkt: 24 juli 2022, 12:33

Aaron Wan-Bissaka lijkt te gaan vertrekken bij Manchester United. De Engelse rechtsback heeft de torenhoge verwachtingen in Manchester nooit kunnen waarmaken en lijkt komend seizoen niet op een basisplaats te kunnen rekenen onder Erik ten Hag. Een vertrek lijkt daardoor onvermijdelijk.

In de eerste oefenwedstrijden richting het nieuwe seizoen gaf Ten Hag continu de voorkeur aan Diogo Dalot rechts achterin. Wan-Bissaka beleefde afgelopen seizoen een matig jaar en behoort tot de grootste miskopen in de clubhistorie. United nam de 24-jarige Engelsman in 2019 voor ruim vijftig miljoen euro over van competitiegenoot Crystal Palace.

Ten Hag denkt al volop aan alternatieven. In zijn column bij Caught Offside schrijft transferexpert Fabrizio Romano dat de naam van Sergino Dest is gevallen op Old Trafford. Ten Hag en Dest werkten in het verleden al samen bij Ajax. Onder de Nederlandse coach verdiende Dest een transfer naar FC Barcelona, dat twintig miljoen euro voor hem betaalde.

United gaat een poging wagen om Dest te strikken als Wan-Bissaka daadwerkelijk wordt verkocht. De Nederlandse Amerikaan is bij FC Barcelona geen vaste basisspeler. Barça lijkt gezien de financiële malaise niet onwelwillend tegenover een vertrek van de back te staan.

Lees ook: Engelse pers sloopt Van de Beek: "Geef hem een tattoo sleeve"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik waarschuw nu nog 1 keer Erik: kijk nou eens verder dan je eigen achtertuin! Met zo'n hele Ajax/Nederland kliek krijg je tweespalt in je team, de supporters vervreemden zich van het elftal, en bij elk puntverlies duikt de pers er dubbel zo hard bovenop.

AnneBruintjes19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als jij nu zo n goede trainer bent moet jij niet steeds kopen laat het zien en anders geen ajacieden meer halen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen