'Antony baalt van Ajax, Man United geeft hoop niet op'

25 juli 2022, 14:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Antony is teleurgesteld in de houding van Ajax, dat niet meer mee wil werken aan uitgaande transfers. De Braziliaanse aanvaller staat nog altijd hoog op de verlanglijst bij topclubs in het buitenland, waaronder Manchester United. Ajax wil de linkspoot echter nog een jaar langer aan boord houden.

Dat meldt The Mirror. Antony zou zelf dolgraag zijn vleugels uitslaan en in een topcompetitie aan de slag gaan. Bij Manchester United zou Antony worden herenigd met zijn oude coach Erik ten Hag, die Ajax deze zomer verruilde voor een avontuur bij de topclub. Hij ziet in Antony de gewenste versterking voor de voorhoede, maar Ajax wil hem niet meer laten gaan.

Dat heeft te maken met de leegloop waar Ajax mee te maken heeft gehad. André Onana, Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch, Nicolás Tagliafico én Sebastien Haller kozen er deze zomer voor om naar een andere club te verkassen. Het vertrek van Antony zou betekenen dat de Amsterdammers zelf weer de markt op moeten om een vervanger te strikken.

United zou de hoop echter nog niet hebben opgegeven. De Engelsen blijven geïnteresseerd in de Braziliaan en hopen de komende weken nog op een doorbraak, zo meldt Sky Sports. Vooralsnog was het verschil tussen de vraagprijs en het bod nog veel te fors. Ajax zou 80 miljoen euro verlangen voor de 22-jarige aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PeterDamen59
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

80 mio voor Anthony? Strik er om en weg! Met Bergwijn, Berghuis en Ihattaren genoeg vervangers.

Exitium
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja, dacht al, de vervanger hebben ze met Bergwijn allang gehaald. Weet niet wat United wil betalen, maar voor een vergelijkbare prijs als Martinez (misschien iets meer) kun je Anthony prima wegdoen.

Kurnia
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax wilt rond 80 miljoen terwijl mu 60 of 65 willen betalen. Mu en Antony kunnen zoveel willen maar als mu 65 koopt en city wilt 90 betalen aan utd dan loopt Ajax geld mis daarom goed recht dat Ajax hem aan dat bedrag wilt houden misschien met 20% door verkoop want als WK komt en hij speelt goed dan zijn er betere clubs dan mu om hem op te halen. Ik zie Anthony dan ook liever bij Bayern of city dan bij United. United speelt niet eens CL neem standpunt van Ronaldo geen cl dan maar laten verhuren of verkopen.

gi0vanni
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ihattaren is niet beschikbaar en hij is een middenvelder geen vleugelspelers. Maar in nood kan hij daar spelen. En ik hoorde dat Ajax 20% moet afstaan dus nu we bijna beginnen mag Antony's waarde omhoog. Gewoon 100 mil. Ajax heeft verder nog een talentvolle RV genaamd Conceicao.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ihatarren is tijdelijk niet beschikbaar en kijkende naar hoe hij bezig was zal hij vat snel terugkeren. Daarnaast kan hij wel degelijks hangend vanaf rechts spelend en heeft hij dit ook al vaak gedaan. PeterDamen59 heeft het dus bij het rechte eind als hij hem als mogelijke vervanger noemt. Wat dat betreft is Bergwijn minder passend, want die speelt echt niet graag vanaf rechts. Kudus speelde in de voorbereiding wel al minuten naar tevredenheid van Schreuder op rechts en ook Conceicao is een rechtsbuiten.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax is echt wel bereid om hem te verkopen, maar speelt gewoon een spel om de prijs op te drijven. Met Bergwijn, Ihatarren,Conceição en Hansen kunnen ze het verlies opvangen.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

80 miljoen slaat ook werkelijk nergens op dus wel begrijpelijk.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mee eens hoor, maar clubs als Porto en Benfica zouden precies hetzelfde vragen als ze een Braziliaan zouden hebben lopen die veelal basis heeft gestaan bij de Selecao afgelopen seizoen. De markt is gewoon bizar.

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Nunez ook rond die prijs zit, dan snap ik het wel. De prijzen in zijn algemeenheid slaan tegenwoordig nergens op. Hij heeft gewoon een topseizoen gehad in zowel de Eredivisie als de Champions League, dus gewoon hoog inzetten en kijken hoeveel er wordt geboden.

Henk1448
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verkoop Anthony zo snel het kan. Hij denkt alleen aan geld en Ajax interesseert hem niets. Hij heeft alleen interesse in de hoogst biedende club. Hij heeft geen Ajaxhart anders zou hij niet zo snel al willen vertrekken. Dus verkopen die jongen en op zoek gaan naar een goede speler die op rechts voorin goed uit de voeten kan. Ajax heeft bij verkoop het geld daarvoor.

PeterHartman21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker laten gaan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen