De Mos geeft begeerde Gakpo advies over toekomst

25 juli 2022, 15:35

Aad de Mos denkt dat het verstandig is voor Cody Gakpo om komend seizoen actief te blijven bij PSV. De aanvaller kan rekenen op de nodige interesse uit het buitenland, maar doet er volgens de voormalig coach verstandig aan om een extra jaar in Eindhoven te blijven.

Arsenal heeft serieuze interesse in de aanvaller en lijkt nog van plan om een bod uit te brengen. PSV wil pas meewerken aan een eventuele transfer nadat de topclub zich heeft geplaatst voor de Champions League, maar De Mos adviseert de aanvaller om hoe dan ook te blijven. "Het zou een gemis zijn als hij nu nog weg zou gaan. Blijf lekker hier, probeer PSV naar de groepsfase te loodsen en ga mee naar Qatar."

De Mos is gecharmeerd van de aanvaller. "Hij maakt het steeds waar, dus ik hoop dat hij de komende weken fit genoeg is. Blijf nog gewoon een jaar bij PSV en speel het hele seizoen goed, dan kom je bij een nieuwe club ook veel beter binnen", aldus De Mos in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

PSV hoopt de aanvaller nog een extra jaar te behouden. De buitenspeler moet komend seizoen een droomvoorhoede gaan vormen met Noni Madueke en Luuk de Jong. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen