Timber sprak met spelers van PSV, Ajax én Feyenoord: "Speelt veel"

25 juli 2022, 16:40

Quinten Timber hoopt deze zomer een stap te maken naar een topclub. De middenvelder beleefde afgelopen seizoen het jaar van zijn grote doorbraak bij FC Utrecht en dat is bij veel binnen- en buitenlandse clubs niet onopgemerkt gebleven.

"Er speelt heel veel rond me, maar in eerste instantie focus ik me op FC Utrecht", reageert de middenvelder voor de camera van ESPN op de transfergeruchten. "Als je echt meer wilt weten moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn." De clubs uit de traditionele top hopen zich met de middenvelder te versterken. "Ik heb contact gehad met spelers van PSV, Ajax en Feyenoord, dat gebeurt wel meer. De interesse betekent dat je het goed hebt gedaan."

Als het aan Timber ligt, verlaat hij FC Utrecht één jaar na zijn komst van Ajax alweer. "Het is geen geheim dat ik de ambitie heb om de stap omhoog te maken als er ergens een goed plan is", aldus de jeugdinternational. "Maar uiteindelijk gaat het om het gevoel.''

Voor Timber is uitzicht op speelminuten cruciaal. Juist bij FC Utrecht kreeg hij afgelopen seizoen de kans om zich te laten zien in de Eredivisie. Een rol op het tweede plan bij een grote club is daarom geen optie voor Timber. "Ik zit in een lekkere periode en wil de lijn van vorig jaar doortrekken. Als ik hier nog een jaar speel dan kan ik ook nog heel veel leren."

Lees ook: 'Utrecht strikt opvolger Timber; Groningen wil shoppen in Noorwegen'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor hem denk ik (buiten transfersommen etc om) dat Feyenoord het beste voor hem is. Ajax en Psv zijn denk ik wel voorzien op het middenveld. Maar goed als hij niet komt ook prima . Leuke speler niet meer dan dat .

Dennis2022
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

“Leuke speler niet meer dan dat” daarom inderdaad iets voor jouw Feijenoord. Maar dan spreek je jezelf wel tegen. Dit soort talenten moeten of geduld hebben, concurrentie aan durven gaan bij Ajax of PSV, maar vertrekken vaak al snel naar het buitenland.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zei dat alleen omdat het wel vaker gebeurd dat dit soort spelers het gewoon vaak niet redden . Van de subtop naar presteren bij ajax,psv,feyenoord is een grote stap . Zie ramselaar ,labyad ,ayoub etcetc Dus om daar nu de hoofdprijs te betalen ,vind ik een grote gok . Maar goed lekker weer neerbuigend doen . Prima kerel

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat Feyenoord totaal niet bij hem past. Hij heeft veel voetballend vermogen, techniek en een drive naar voren waar de rest van het team dat ook moet hebben. Dat mist wel een beetje bij Feyenoord momenteel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen