Timber sprak met spelers van PSV, Ajax én Feyenoord: "Speelt veel"

25 juli 2022 – Quinten Timber hoopt deze zomer een stap te maken naar een topclub. De middenvelder beleefde afgelopen seizoen het jaar van zijn grote doorbraak bij FC Utrecht en dat is bij veel binnen- en buitenlandse clubs niet onopgemerkt gebleven.

Timber sprak met spelers van PSV, Ajax én Feyenoord: "Speelt veel"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Er speelt heel veel rond me, maar in eerste instantie focus ik me op FC Utrecht", reageert de middenvelder voor de camera van ESPN op de transfergeruchten. "Als je echt meer wilt weten moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn." De clubs uit de traditionele top hopen zich met de middenvelder te versterken. "Ik heb contact gehad met spelers van PSV, Ajax en Feyenoord, dat gebeurt wel meer. De interesse betekent dat je het goed hebt gedaan."

Als het aan Timber ligt, verlaat hij FC Utrecht één jaar na zijn komst van Ajax alweer. "Het is geen geheim dat ik de ambitie heb om de stap omhoog te maken als er ergens een goed plan is", aldus de jeugdinternational. "Maar uiteindelijk gaat het om het gevoel.''

Voor Timber is uitzicht op speelminuten cruciaal. Juist bij FC Utrecht kreeg hij afgelopen seizoen de kans om zich te laten zien in de Eredivisie. Een rol op het tweede plan bij een grote club is daarom geen optie voor Timber. "Ik zit in een lekkere periode en wil de lijn van vorig jaar doortrekken. Als ik hier nog een jaar speel dan kan ik ook nog heel veel leren."

Lees ook: 'Utrecht strikt opvolger Timber; Groningen wil shoppen in Noorwegen'

Reacties

Ajax

gerelateerd